Einstein Huiswerkbegeleiding. Geen inschrijfkosten en meer dan 15 jaar ervaring

Recensies

Wie kan u nu beter vertellen hoe Einstein presteert dan onze eigen leerlingen?
Hieronder leest u hun reacties.

Ben je zelf bij Einstein geweest voor hulp bij je huiswerk of examentraining? Dan horen wij graag wat je van ons vindt! Klik op "Voeg een recensie toe" om jouw mening achter te laten.

Voeg een recensie toe
Ouder
06-07-2018
Tevreden kijken we terug op de periode waarin onze zoon ondersteuning kreeg vanuit Einstein. Wiskunde B op de Havo bleek moeilijk, vooral als je basiskennis mist! Met hulp van Hans, lukte het om door te zetten en met een mooie (dikke) 6 voor wiskunde te slagen! Dank?
Esmee Lichteveld
05-07-2016
Ik ben dit jaar begonnen met huiswerkbegeleiding, voor geschiedenis aardrijkskunde (vooral geschiedenis). Sinds dat ik bij Ellis gekomen ben snapte ik het veel beter en dat is ook te zien aan mijn cijfers ! Ik vind het erg fijn en ben nu altijd goed voorbereid op m'n toetsen.
Ik zou Einstein huiswerkbegeleiding iedereen die moeite heeft met een bepaald vak aanraden. Je krijgt de aandacht die je nodig hebt, en dat is zeker de moeite waard om te komen !
Mandy van den Heuvel
15-06-2015
Ik ben een tijdje geleden begonnen met de huiswerkbegeleiding bij Hans en Ellis. Ellis was mijn mentor op school en vanwege mijn problemen met wiskunde zorgde ze ervoor dat ik midden in het schooljaar bij Hans terecht kon. Dit heeft me echt enorm geholpen! In het laatste kwartaal van mijn VWO6 begon ik bij Hans met een 5.2 op mijn eindlijst voor wiskunde. Uiteindelijk ging ik na dit kwartaal mijn examens in met een 6.2 en ben ik met een 7.9 geslaagd! Zonder Hans was me dit nooit gelukt en zonder dat cijfers was ik waarschijnlijk niet geslaagd. Het is dus zeker de moeite waar bij Hans en ook zeker bij Ellis, waarvan ik op school al veel les kreeg. Ook dankzij haar heb ik mijn aardrijkskunde en geschiedenis cijfers aardig kunnen opkrikken!

Ik zou huiswerkbegeleiding Einstein bij iedereen aanraden, je leert er veel, de sfeer is gezellig en Hans en Ellis weten precies wat je zwakke plekken zijn en helpen je ermee! Je krijgt de aandacht die je nodig hebt en de tijd om zelf met de stof aan de slag te gaan.
Ook de examentrainingen komen goed van pas en bereiden je goed voor op je examens!
Qi-qi van der Kolk
28-08-2013
Ik zit al 2 jaar op huiswerkbegeleiding bij Hans en Ellis. In eerste instantie ging ik voor wiskunde, ik krijg hier de extra hulp en aandacht die op school er nog weleens bij inschiet. Naarmate ik er langer zat ging ik ook een keer op de dagen dat je uitleg kan krijgen voor de vakken geschiedenis en economie en dat beviel ook goed. Ze nemen de tijd voor je om onderwerpen uit te leggen en je te helpen met huiswerk, maar geven voldoende ruimte om ook zelfstandig bezig te zijn. Daarnaast geven ze de mogelijkheid om extra oefeningen te maken zodat je nog beter voorbereid bent op toetsen. Ik ben erg tevreden over de hulp die ik krijg en aankomend schooljaar ben ik zeker weten weer aanwezig bij huiswerkbegeleiding Einstein.
Kristian Bras
26-08-2013
Dit jaar zat ik op huiswerkbegeleiding bij Einstein. Ik ben bij mevrouw Boogers geweest vanwege mijn problemen met aardrijkskunde en geschiedenis. Ze heeft mij echt goed geholpen. Ze wist precies wat het probleem was en heeft dat heel goed aangepakt. Precies de juiste vragen en stellingen, waardoor ik de fijne kneepjes wel begreep. Uiteindlijk haalde ik wel voldoendes voor geschiedenis en aardrijkskunde. Het heeft mij dus super erg geholpen en ik ga aankomend schooljaar er zeker weer naar toe!

Groetjes, Kristian Bras. Vwo 4
Elaine Dauvillier
26-08-2013
Ik ga naar huiswerkbegeleiding voor wiskunde, geschiedenis en aardrijkskunde. De hulp die ik heb gekregen van Hans en Ellis was erg goed. Ze nemen de tijd voor je. Ik heb vaak moeite met toetsen, dus de vele oefentoetsen en uitleg waren een grote hulp voor mij. Ook is het erg fijn om daar zonder afleiding te kunnen leren. Zonder Hans en Ellis zat ik nu niet in mijn examenjaar.