Einstein Huiswerkbegeleiding. Geen inschrijfkosten en meer dan 15 jaar ervaring

In de maanden april en mei worden er examentrainingen gegeven. Leerlingen worden bijgespijkerd in een specifiek vak. In 1 dag worden de leerlingen in kleine groepjes door ervaren examentrainers klaargestoomd voor het eindexamen. De theorie wordt doorgenomen en geoefend met het maken van voorbeeldexamens waarbij er natuurlijk ruimte is voor het stellen van vragen. Met een examentraining van Einstein worden de leerlingen op alle fronten goed voorbereid. In 1 dag nemen we met de leerlingen de volledige examenstof door. De theorie wordt verdeeld in blokken. Elk theorieblok sluiten we af met oefeningen en voorbeeldopgaven. Ook oefenen we met voorbeeldexamens. Onze examentraining is altijd persoonlijk.We nemen met de leerlingen de knelpunten door en geven antwoord op alle vragen.

Naast de inhoudelijke theorie besteden we tijdens de training ook veel aan- dacht aan de vaardigheden die leerlingen nodig hebben om het examen zo goed mogelijk te maken. Hoe pak je de meest voorkomende vragen aan? Waar moet je op letten en uit welke onderdelen bestaat een goed antwoord?

Kosten voor één examentraining € 65 (voor leerlingen die bij Einstein huiswerkbegeleiding volgen, anders € 85 per examentraining.

Heeft u interesse in examentraining, neem dan contact met ons op.